Az Akadémiai Kiadó folyóiratai mellett 2017-től az Akadémiai Kiadó Szótárcsomagja is elérhető nálunk

Örömmel tájékoztatjuk olvasóinkat, hogy az Akadémiai Kiadó folyóiratai mellett 2017-től az Akadémiai Kiadó Szótárcsomagja is elérhető Sapientia Főiskola belső hálózatán és a Sapientia Könyvtár gépein.

AKADÉMIAI SZÓTÁRCSOMAG - Az Akadémiai Kiadó szótárai
A szótárcsomag tartalmaz többek között angol, német, francia nagyszótárt, olasz, holland, spanyol, orosz kéziszótárt, és számos tematikus szótárt is. Egynyelvű szótárak közül kiemelendő az Idegen szavak és kifejezések szótára, a Magyar értelmező kéziszótár, a Magyar szinonimaszótár, illetve néhány lexikon: a magyar nyelvű Környezetvédelmi lexikon, az Új magyar irodalmi lexikon, az angol nyelvű Pszichológiai lexikon. A csomagban az Európai uniós terminológiai szótár több nyelven is hozzáférhető.
http://eisz.szotar.org/

AKADÉMIAI FOLYÓIRATOK - Az Akadémiai Kiadó folyóiratai
Az Akadémiai Kiadó gondozásában megjelenő, több mint 80 időszaki kiadvány teljes tartalma elérhető nálunk, 1998-ig visszamenőleg. A könyvtár gyűjtőköréhez igazodva az alábbi tudományterületek irodalmát ajánljuk olvasóink figyelmébe: viselkedéstudomány (8 cím), humán tudományok, szociológia és jog (22 cím).
http://akademiai.com/

Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola, 1052 Budapest, Piarista köz 1. - Kapcsolat - Impresszum
Intézményünk országos és nemzetközi hálózati kapcsolatát az NIIF Program biztosítja.