Tájékoztató a tanítási gyakorlatokról

Tájékoztató a tanítási gyakorlatokról

 Kedves Hallgatók!

A 1102/2020. (III. 14.) Kormányhatározat 2020. március 16. napjától az iskolákban a nevelés-oktatás tantermen kívüli, digitális munkarendet vezeti be, ezért azok a hallgatók, akiknek a 2019/2020/2. félévben – szaktárgyi vagy összefüggő egyéni – tanítási gyakorlatot kell végezniük, a gyakorlóhelyen nem jelenhetnek meg. Ezeket a tanegységeket úgy teljesíthetik, hogy bekapcsolódnak a gyakorlóhelyet biztosító iskola távoktatásába.

Ennek érdekében, kérjük, hogy március 20-ig vegyék fel a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon mentortanárukkal, és beszéljék meg vele a további teendőket és lehetőségeket.

Kérjük, hogy a távoktatás módjáról, módszereiről mielőbb tájékoztassák főiskolánk Pedagógia Tanszékét (szabone.judit@sapientia.hu; kodmon.agota@sapientia.hu), s Reflektív pedagógiai szemináriumukat vezető oktatóikat!

A további, gyakorlattal kapcsolatos híreket honlapunkon a TO hirdetések (https://www.sapientia.hu/hu/tanulmanyiugyek/tohirdetesei ) alatt olvashatják.

Segítségképpen figyelmükbe ajánljuk az alábbi internetes oldalakat:

-          Oktatási Hivatal

Módszertani ajánlás az oktatás megszervezésére a koronavírus-járványban bevezetett, tantermen kívüli, digitális munkarendre

https://www.oktatas.hu/kozneveles/ajanlas_tantermen_kivuli_digitalis_munkarendhez/

-          ELTE Tanárképző Központ

Digitális iskola https://tkk.elte.hu/category/digitalis-oktatas/

Örömmel vesszük, ha Önök is küldenek hasznos oldalakat vagy digitális anyagokat. Ezeket szintén a Tanulmányi hírek alá tesszük ki. Ötleteiket a tanulmanyi.osztaly@sapientia.hu címre várjuk.

Köszönjük szépen együttműködésüket. Vigyázzanak egymásra és bízzanak az Úrban!

Budapest, 2020. március 16.

Üdvözlettel: Dr. Várnai Jakab rektor

 

Kapcsolódó letöltések
Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola, 1052 Budapest, Piarista köz 1. - Kapcsolat - Impresszum
Intézményünk országos és nemzetközi hálózati kapcsolatát az NIIF Program biztosítja.