Könyvárusítás a Sapientia Könyvtárban

MEGJELENT a AZ IGAZSÁG RAGYOGÁSA A KINYILATKOZTATÁS SZÍVÉBEN című könyv a Sapientia Füzetek sorozat 29. kötete. Kedvezményes ára: 1100 Ft
MEGJELENT a SAPIENTIANA című folyóirat 2017/1 száma. Kedvezményes ára: 500 Ft

A Sapientia Könyvtár recepcióján legalább 30 % kedvezménnyel megvásárolhatók a Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola által kiadott kötetek.

2008 és 2016 között megjelent SAPIENTIANA folyóirat csak: 300 Ft

 

A prospektusban a Sapientia Főiskola eddig megjelent könyvsorozatairól, folyóiratairól találhat információkat:
(A kötetekről további információkat olvashat honlapunkon, ha az alábbi prospektusban az egyes kötetek borítójára kattint!)

prospektusról:

A Sapientia Könyvtárban (1052 Budapest Piarista köz 1.) kedvezményesen megvásárolható köteteket megjelöltük: zöld körben fehér "+".
A kiadványok e-mailben is megrendelhetők (a mű címe, a példányszám és a számlázási cím megadásával): biblio@sapientia.hu
A Sapientia Könyvtárban jelenleg nem kapható kötetekről (piros körben fehér "-") a L’Harmattan Könyvesboltjában érdeklődhet:
L’Harmattan Könyvesbolt:1053 Budapest, Kossuth L.ajos utca 14-16.(az Auguszt cukrászda mellett az udvarban) Tel.: +3612675979
A Sapientia Könyvtárba beiratkozott olvasók a könyvtári olvasóteremben a már nem megvásárolható kötetekhez is hozzáférhetnek.

 

A Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola kiadványait megtalálja honlapunkon, ahol elolvashatja a kötetek előszavát, bevezetőjét, fülszövegét és megtekintheti a kötetek tartalomjegyzékét is:

Sapientiana Folyóirat | Sapientia Füzetek | Tanszéki kiadványok

Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola, 1052 Budapest, Piarista köz 1. - Kapcsolat - Impresszum
Intézményünk országos és nemzetközi hálózati kapcsolatát az NIIF Program biztosítja.